Forside » Rådgivere og Associerede medlemm   
Miljøsaneringer
Category Asbest
Category Bly
Category PCB
Category Skimmelsvamp

Kontrolordning
Category Kontrolordning
Category Anmeldelsesskema

Foreningsinformation
Category Bestyrelse
Category Vedtægter
Category Medlemmer
Category Certifikater
Category Associerede medlemmer
Category Bliv Medlem
Category Kontakt

Generelt
Category Rådgivere og Associerede medlemm
Category Kurser
Category Artikler og Presse
Category Relevante links
Category Affaldsbekendtgørelsen
Category Uddannelse

Rådgivere og Associerede medlemmer

Dansk Miljø Analyse

Skelstedet 5, Trørød, 2950 Vedbæk

Tlf. 4566 2095, mail lab@dma.nu - www.dma.nu 

DMAs aktiviteter er rettet mod undersøgelser af bygninger for stoffer og materialer der enten er sundhedsfarlige for mennesker eller som er skadelige for miljøet. Typiske stoffer er asbest, PCB og tungmetaller. Undersøgelserne retter sig primært mod situationer, hvor bygningerne enten skal renoveres eller nedrives. Laboratoriet udfører også analyser på tilsendte prøver, hvor svartiderne er Danmarks hurtigste.
Samarbejde med praktikerne i Dansk Asbestforening har betydning for, at DMA kan holde sig opdateret på metoder og problemløsninger på byggepladserne indenfor det specialområde som miljøsaneringer udgør. Herved sikres det, at DMA´s rådgivning ikke blot er et produkt af skrivebordsarbejde, men også af en viden om, hvordan tingene fungerer på byggepladsen.

EUROFINS

Smedeskovvej 38, 8464 Galten

Tlf. 7022 4266 - www.eurofins.dk 

Eurofins Miljø A/S er som landets største analyselaboratorium specialiseret i analyse af miljøfarlige stoffer. Laboratoriet har mere end 30 års erfaring med prøvetagning, analyser og vurdering af de sundhedsfarlige stoffer og materialer, som man kan komme ud for i forbindelse med nedrivnings- og ombygningsarbejder i Danmark. Laboratoriet tilbyder landets bredeste analyseportefølje og skulle det i enkelte situationer vise sig ikke at være tilstrækkeligt, har vi adgang til næsten 200 søsterselskaber på globalt plan i Eurofins koncernen. Eurofins Miljøs fagfolk har udover et solidt laboratoriekendskab også stor praktisk viden fra hverdagen på danske arbejdspladser. På den måde sikrer vi, at vores kunder får udført de nødvendige analyser - hverken mere eller mindre.

Asbest Vejledning

 PCB Vejledning           

Dansk Asbestforening • Dansk Byggeri • Nørre Voldgade 106 • 1358 København K
Tlf. +45 72 16 00 00 • Fax +45 72 16 00 10 • E-mail: 


osCShop CMS - developed by NewAngle Software